ВИДЕО: Чудна светлина над Норвешка

23 јуни, 20110
Untitled-1

Во Средата, 22 Јуни 2011, чудна светлина била забележана над градот Кристиансенд во Норвешка. Очевидец кој го снимил овој феномен изјавил: Ѕвездата се појави, но веднаш ја изгувив од фокусот, или ја снема во темнината или можеби облак ја покри, потоа за кратко време пак се појави, светлината беше необична, по некое време се појави уште една таква слична ѕвезда, во правец северо-исток за 45 степени, изјавил очевидецот. Дали се работи за НЛО или за некоја појава која се уште никој официјално не се изјаснил, вие можете слободано да го погледнете видеото.

http://www.youtube.com/watch?v=VA-N3lAk4qw&feature=player_embedded

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma