Чудни објекти, слични на НЛО забележани на веб камера во Њујорк

25 декември, 20110
mis

Погледнете го ова видео снимено на 11 декември во Њујорк на која се забележани 3 чудни објекти кои го надлетуваат овој град.

httpv://www.youtube.com/watch?v=1RhOqWXlqoY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma