Чудни уникатни запалки, кои ќе ви го привлечат вниманието, дури и да не сте пушач!

31 октомври, 20110
01

Цигарите и запалките се дел од светската култура со декади. Па јасно е дека толкавиот голем феномен во општеството ќе произведе некои уникатни и чудни креации. Овие запалки  не се како оние кои можете да ги сретнете или забележите секој ден во пушачкото окружување, па така овие запалки ќе ви го привлечат вниманието да ги погледнете барем двапати.

1. Запалка од мобилен телефон

2. Запалка – чкорче

3. Бисквит запалка

4. Запалка гумено пајче

5. Лампа запалка

6. Запалка – Среден прст

7. Фотоапарат запалка

8. Тоалет запалка

9. Запалка телефон

10. Запалка во форма на апарат за гаснење пожар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi