Цица ли цица … :)

25 август, 20110
Цица ли цица … :)

Ништо не го спречува да го направи она што го замислил

Кучињата се многу слатки паметни домашни миленичиња. Во нивните таленти сме се увериле милион пати. Препорачуваме на маркетинг агенциите да бараат вакви скриени таленти затоа што веруваме дека при снимање реклама овие талентирани животни ќе ја обработат својата задача подобро од некои луѓе.

Едно многу жедно кутре одлучи да се олади со сок од портокал. Келнерот не го услужи па тоа мораше работите да ги преземе во своите шепи.

Без проблем ја одгризе кората на протоколот и уживаше во убавиот природен сок. Толку многу ужива што и вас може да ви потечат лиги кога ќе го гледате.

Малиов одлично би се вклопил во реклама за природен сок.

Уживајте.. ама пазете ќе ви се пријаде портокал !!!!!

httpv://www.youtube.com/watch?v=I2XugZrFInQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi