Да не бев јас, можеби Фара сеуште ќе беше жива

22 јуни, 20110
farrah-fawcett31 copy

Рајан верува дека поради неговиот проблематичен однос  со децата, ќерката Татум и синовите Графин и Патрик од претходната и синот Редмонд кој го добил со Фара, неговата животна сопатничка била под голем стрес што потикнало болест.

“Никогаш не пиела ниту пушела и вежбала секој ден, беше здрава. А потоа ние четворица дојдовме во нејзиниот живот. Со тек на време таа стануваше се послаба. Ја вовлековме во нашите меѓусебни проблеми,предизвикавме многу стресни ситуации, поготово мојата ќерка Татум. Понекогаш помислувам дека можеби сеуште ќе беше жива ако не ме запознаеше мене и моето семејство”, изјавил актерот Пирс Морган.

Тој исто така открива дека неговиот најмлад син26 годишниот Редмонд тешко ја поднесува смртта на својата мајка. “Често споменува дека сака да и се придружи, бидејќи многу му недостига. Ја му велам дека таа тоа не би го сакала, таа би посакала да има прекрасен и долг живот”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma