Дали би сакале да се повозите и Вие со ангелите на Victoria’s Secret? :)))

21 декември, 20110
John Parra

Брендот Victoria’s Secret ги претстави розевиот хилихоптер, прилагоден за своите ангели Адријана, Алесандра и Ерин.

Трите најпознати ангели, Алесандра Амбросио, Адријана Лима и Ерин Хитертон од сега имаат хилихоптер кој е специјално дизајниран за нив. Овие модни диви ќе ги обиколуваат продавниците на познатиот бренд низ целиот свет.

Дизајнот е изработен во стилот на оваа компанија. Хиликоптерот е опремен со многу страст, елеганција и луксуз. Тој е опремен со кожени седишта и дрвен под.

Погледнете ги фотографиите. Дали би сакале да се повозите и Вие со ангелите на Victoria’s Secret?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma