Девојка која постојано забременува! За пет години била бремена 6 пати!

21 декември, 20110
t

Гема Потер (23) се обидела со апчиња, презервативи, спирали, но ништо не и успевало, таа постојано забременува.

Гема со својот сопруг имаат три деца, а сега го очекуваат и четврттото.

Младата мајка од Британија се обидела со сите контрацептивни средства и препарати што постојат, но ништо неможе да го спречи нејзиното забременување.

Така Гема во последните пет години збременила дури шест пати. Таа раскажала како во тој период користела презервативи, контрацепциски таблети, спирали итн.. Со својот сопруг Глен (27) имаат три деца, а четтвртото е „на пат“.

„Оваа ситуација навистина многу влијае на мојот сексуален живот, страв ми е да да бидам интимна со мојот сопруг, бидејќи веднаш помислувам дека ќе останам бремена“, изјавила Гема.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma