Дали Џастин Бибер го копира Марк Џејкобс?

2 јуни, 20110
KIIS FM Wango Tango

Џастин ни покажа како сака да мириса нековата девојка од соништата, но ни покажа ли и колку е неиновативен?

Шишето на парфемот на Џастин Бибер , “Someday” е многу слично со она на парфемот “Lola” на Марк Џејкобс.

По оваа констатација, го прашале Џејкобс дали ќе го тужи Џастин. На тоа тој одговорил дека го почитува и цени Џастин како музичар, и нема намера да се занимава со такви работи.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma