Дали можете да го видите НЛО?

14 јуни, 20110
ttttt

На снимката која ќе ви ја прикажеме подолу, која е снимена на почетокот на Јуни, можете да погледнете како НЛО полека излегува од облакот и повторно со голема брзина се враќа.

Точната локација каде е направена снимката се уште не е позната но се шпекулира дека е направена во Јужна Америка, каде е вообичаено НЛО да се појавуваат во близина на вулканите и да се кријат во нивните облаци.

Снимката треба да се погледа внимателно за да можете да го видите НЛО-то како излегува од облаците и повторно се враќа. Ние се уверивме оставаме и вие да погледнете и да заклучите за што станува збор.

http://www.youtube.com/watch?v=7p-rx8i5p0c&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma