Најимпресивните пејсажи од Земјата

14 јуни, 20110
Најимпресивните пејсажи од Земјата

Дали некогашсте се запрашале, што се може да се види низ астронаутската камера? Едно видео со вакво космичко патување се појави на youtube, каде д-р Џастин Вилкинсон од астронаутскиот тим на НАСА, кажува за имресивните пејсажи.

Глетката започнува од Намибија, југозападниот дел на Африка.

Уживајте во глетката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma