Дали сте му само попатна станица до следна врска ?

29 август, 20110
usputna stanica

Нивното однесување понекогаш е тешко да се прочита и кога сте во врска. Површни одговори, избегнување на отворен разговор, и други ситници можат да ве збунат.

1.Еден ваш предмет во неговиот стан е четката за заби. Доколку станува збор за вистинска врска, повеќето мажи сакаат кога девојката во нивниот стан остава резервен долен веш, дезодоранс, полнач за телефон, бидејќи тие ситници потсетуваат на ноќите кои ги имаат поминато заедно.

2.Ниедно излегување не може да помине без секс. Ако секое ваше излегување завршува со секс, или хемијата меѓу вас е неверојатно голема или тоа е темел на вашиот секс.

3.Често пратените пораки и разговори по телефон додека е со вас. Некој кој навистина сака да биде со вас, сака и да ужива во ваше друштво без сметање.

4.Не покажува интерес за да ги запознае вашите пријатели. Во сериозните врски запознавањето на пријатели најчесто се случува спонтано од двете страни.Доколку врската не ви е сериозна, не го запознавајте со вашите пријатели.

5.Не ви поклонува ништо за празници. За роденден или валентин не сте добиле ни честитка, тоа е јасен знак дека он не сака да вложува во вашата врска.

6. Никогаш ништо не планирајте однапред. Мажот кој ве смета за попатна станица со вас ништо нема да планира однапред. Тој знае дека вашата врска нема да потрае, затоа и не спомнува ништо повеќе.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma