Лени Кравиц инспирација за пишување песна добива во сон!?

29 август, 20110
lennykravitz

Познатиот музичар во едно интервју ни откри од каде му е  инспирацијата за пишување музика. Изјави дека често му се случува, кога ке се разбуди наутро да има нова мелодија во глава, која со текот не деновите се развива во една осмислена целина, на која и додава зборови и пробува да ја направи што подобра.

“Многу музика од моите албумипред издавањето е сонувана. Се будам и одам со студиото, ја сппремам мелодијата и потоа ја усовршувам”- објасно Лени.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma