Дел од 60m глечер паднал во близина на туристички брод. Па што се бутате таму каде што не ви е место!

7 август, 20110
glecer

Аљаска: Големи парчиња мраз паднале од голема висина пред туристички брод во местото Трејси Арм Фјорд. Туристите сакале од голема близина да го разгледаат и снимаат глечерот, кој во еден момент едноставно се срушил во морето исфрлајќи големи парчиња мраз кои летале на сите страни околу бродот. Во голема паника еден од туристите ја повредил ногата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi