Дел од најчудесната урбана култура низ светот!

1 ноември, 20110
amazing-street-mural-projects-seligman-philly-14

Некаде е легална или делумно легална, некаде е строго забранета, но едно е сигурно, урбаната култура е во постојан прогрес и зема се поголем замаф насекаде низ светот. Таа е огледало на градот и неговиот модернизиран начин на живеење, или сплот на уметност, начин на изразување, и искрена љубов кон својот град.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi