Девојче плаче камења?! :(

17 ноември, 20110
2

Кура, седумгодишно девојче, на ден може да исплаче и до 25 камчиња. Камчињата и паѓаат од десното око, нејзините родители побарале помош кај повеќе офтамолози, но никој досега не открил поради што девојчето наместо солзи, плаче со камчиња.

Индиските доктори со денови се обидуваат да откријат како Кура Нитја (7) плаче камења. Пред две недели девојчето почнало да плаче камења и од тогаш не престанало.

„Прво мислевме дека тоа е Божја моќ, се молевме на Бог ова да престане“, изјавил дедото на девојчето, Гопал Реди.

Окото на Кура, пред да почне да плаче камења прво и отекува, а офтамологот Калиан Чакараварти кажал дека девојчето медицински е здраво и дека не постои никакво логично објаснување зошто плаче камења.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi