Девојче со детство како Могли

21 декември, 20110
AFRICA P3435

Ова девојче се вика Типи и е родена во Наироби, Кенија во 1990 година. Таа дефинитивно е персонификација на Могли од ‘Книга за Џунглата”. Таа дефинитивно имала неверојатно детство. Иако веќе скоро 10 години живее во Франција и е најобична млада девојка, имала поразлично детство од скоро сите нас.

Погледнете ги сликиве и видете зoшто:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma