Diana Ross ќе го добие старателството над децата на Michael Jackson по смртта на нивната баба

28 април, 20110
diana ross

Michael Jackson пред својата смрт напишал дека неговата мајка Katherine Jackson, 80, ќе биде одговорна за неговите деца, но знаејќи дека тоа не е трајното решение тој како втор “чувар” на неговите деца ја назначил Diana Ross.

Во врска со ова, близок пријател на Diana изјавил дека таа ќе ја превземе таа обврска кога ќе има итна потреба од тоа. Инаку Diana има пет деца: Rhonda Ross Kendrick, 39, со Berry Gordy, Tracee Ellis, 38, и Chudney Ross, 35, со првиот нејзин сопруг Robert Ellis Silberstein, Ross Arne Naess, 23, и Evan Ross, 22, со норвешкиот бизнисмен Arne Naess кој починал во 2004 година.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi