Nicole Kidman ја раскажа приказната за човекот кој со години ја прогонувал

28 април, 20110
nicolekidman

Актерката Nicole Kidman, 43, за прв пат ја раскажа приказната од нејзината младост, времето кога била прогонувана од еден постар човек. Таа имала само 18 години, кога започнала да живее сама. При секојдневните излегувања забележала дека еден постар маж со седа долга коса постојано е до неа. Таа за ова ја известиле полицијата, но бидејќи тој не и сторил ништо полицијата не смеела да превзема било каков чекор.

Тоа беше страшно искуство, тој беше секаде околку мене. Од полицијата ме предупредија да внимавам на себе затоа што од такви луѓе може да се очекува најлошото, изјавила Nicole.

Инаку Nicole во 2001 година поднела барање за забрана за приближување на уште еден прогонувач.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma