Дијагностицирајте ја хелико бактеријата

5 јуни, 20110
news_4587

Превентивните прегледи и заштита и раното откривање се важни за детектирање на хелико бактеријата во организмот, а со тоа и болестите кои таа ги предизвикува.

Лечењето и дијагностицирањето н а хелико бактеријата денеска е многу полесно во однос на периодот пред 30 години. Денеска ефективно се уништува присуството на таа бактерија во организмот, а со тоа се спречува развојот на болести, кои таа ги предизвикува.

Симптомите како што се тегоби во желудникот, брзото чуство на ситост, мачнина, нагони за пображање, како и надуеност и печење во горниот дел на стомакот, ви наложуваат веднаш да заминете на лекар.

Лечењето најчесто вклучува комбинација на два различни антибиотика и лек кои спречува лачење на хлороводородна киселина во желудникот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma