Добила дозвола да мастурбира и да гледа порно филмови на работа

21 мај, 20110
ana catarina

Бразилката Ana Catarina Bezerra има чуден здравствен проблем, со психичката сосотојба. Поради нарушување на психичката состојба и дисбаланција на хормоните таа мора да се задоволува и на тој начин да се смири. Поради овој проблем таа за малку ќе ја загубела и работата бидејќи таа мастурбира 47 пати во денот.

Но, откако побарала лекарска помош нејзината состојба се подобрила, па сега таа мастурбира по 18 пати во денот. Со лекарската потврда таа не само што успеала да си го задржи работното место, туку и било и дозволено во текот на работното време за се замозадоволува и да гледа порно филмови.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi