Додека чекате автобус

21 јуни, 20110
Додека чекате автобус

Чекањето автобус или во другите градови трамвај или метро понекогаш може да ви се чини како цела вечност,  но затоа некогаш може да наидете на вакви лица кои ќе ви го направат денот поинтересен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma