Домашен затвор или запек за мали деца?

2 јули, 20110
ceca-hell

И тргна на Цеца со домашниот “затвор“ и се стиша стрпската јавност. Сега и српските медиуми гувеат како галички невести. А што се случува? Цеца со сестра и глумат алкатраз. Секој ден домашната посета функционира безпрекорно. Им одат другарки на кафенце, татко им им глуми измеќар, властите на едно око ги “чуваат” од јавноста…и така…правдата е задоволена. Цеца го врати долгот со една песна download-ирана од нет и останува ќарот од албумот да го мултиплицира со остатокот песни, како голем “страдалник“ на наивните балкански простори. И тоа е Балкан!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi