Домашно порно видео на Ашер објавено на интернет

15 март, 20110
usher

Пејачот Ашер уште во 2009-та година изјави дека неговиот автомобил е провален и биле украдени два компјутери, накит, но најверојатно и една вредна снимка.

Деновиве најактуелно е домашното видео на Ашер и неговата поранешна сопруга кое е снимано најверојатно пред неколку години. Најверојатно ова видео е украдено со останатите работи уште во 2009-та година, од автомобилот на Ашер.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi