Достапност на дрогите во Русија и Европа

27 јануари, 20110
drugsfotoverkleind

Според едно истражување, дојдено е до резултат дека, повеќето млади луѓе од Русија и Европа користеле дрога најмалку еднаш во својот живот. Линк до мапата тука

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi