Дознајте ја вистината за филмскиот секс!

12 август, 20110
filmskiseks

Иако скоро секоја сцена со секс во филмовите изгледа прилично природно и лесно да се изведе, можете непријато да се изненадите околу обидите некои од нив да ги оживеете во вистинскиот живот.

Сексот во базенот е супер, но сексот под туш е можен да се изведе

Ниту една од овие две изјави не е точна. Сексот во базен не е едноставна работа, посебно кога знаеме дека водата потполно ја уништува лубрикацијата. Сексот под туш лесно се изведува само на филм – подот е лизгав, а водата го има истото дејство како и во базенот.

Жените секогаш вриштат, викаат, бодрат со воздивки и го слават Бог во текот на сексуалниот чин – што е доказ дека вистински уживаат

Понекогаш жените навистина се гласни и знаат да изустат по некој збор на подршка кога сте на добар пат, но во поголемиот број на случаеви не е баш така. Дури и кога се гласни во ентузијазмот, тоа е попрво начин да го возбудат партнерот отколку да го искажат сопственото задоволство.

Пенисот може да се возбуди сам од себе

Никако. Обично е потребно да се пружи некаква помош.

Пенисот е клуч на нејзиното задоволство

Ако мислите дека е доволно да се потрудите околу нејзиното меѓуножие и дека тоа е се што треба да направите, немојте да се чудите ако вашата девојка остане незадоволна и разочарана. Постојат бројни „алатки“ кои треба да се употребат за да ја задоволите – раце, прсти, усни, јазик, дури и мозок и зборовите кои ги изговарате.

Кондоми? Кој сеуште тоа го користи?

Сексот е преубава работа. Но воедно е и валкан, понекогаш неудобен, а често можат да се десат и непредвидени работи – звуци кои не доликуваат на една дама, претерано потење, грчеви во мускулите…

Шлагот и сирупот од чоколадо се идеални додатоци за незаборавно сексуално искуство

Лепливо-слатката храна помешана со испотени тела? Рецепт за габична инфекција.

Жените сакаат да се мазат со саати после сексот

Можеби и навистина сакаат, но сигурно се првите кои ќе тргнат во потрага по своите гаќички загубени меѓу остатокот од нафрлена облека.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit