Дружбата на мече и тигар

4 април, 20110
Дружбата на мече и тигар

Во паркот Kingdao се спријателија неколкуте мечиња кои биле напуштени од мајката со малиот тигар. Тие сега го пронајдоа најверниот пријател тигарот со кој ги делат оброците и времето за играње. За нив се грижат работниците од паркот. Погледнете како изгледа нивното дружење.

http://www.youtube.com/watch?v=xcDkeW1xn0o&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi