Џеси сепак стана гувернер

7 април, 20110
Џеси сепак стана гувернер на денот

Желбите на Youtube ѕвездите понекогаш се остваруваат, така Џеси кој минатата недела плачеше бидејќи е премногу мал за да стане гувернер, сега вистинскиот гувернер на Њу Џерси Кристи ги викна малите браќа и го именуваше Џеси за гувернер на денот.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi