Џорџ Мајкл: Животот ми висеше на конец, но сега се чувствувам подобро!

25 декември, 20110
dzm

Пеачот Џорџ Мајкл, кој веќе неколку месеци се лечи од тешко запаление на плуќата пред својата куќа во Лондон ги известил новинарите дека сеуште е многу слаб, но дека се чувсвува многу подобро.
Видно ослабен, пеачот изјавил дека неможе многу долго да зборува бидејќи сеуште се опоравува од терапијата.Тој пред се им се заблагодарил на лекарите кои со недели се бореле за неговиот живот.
“Боледував од некаков облик на запаление на плуќата, лекарите цели 3 недели се бореа за мојот живот, многу сум им благодарен” е изјавата на пеачот кој бил пресреќен што е конечно дома.

Џорџ Мајкл се лечел во “АКХ” клиниката во Виена од крајот на Ноември,пеачот поради болеста морал да ја откаже турнејата насловена “Симфоника”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma