Ѕвездата од Хари Потер, фатен како пуши марихуана

25 април, 20110
Rupert Grint

Британскиот глумец Руперт Гринт, кој глуми во познатите филмови на Хари ПОтер, наводно е фатен како пуши марихуана од бонг. На фотографијата која е објавена на интернет јасно се гледа дека момче кое наликува на глумецот пуши марихуана од бонг, но со сигурност неможе да се потврди дали е тоа Руперт. Веднаш по објавувањето на овие фотографии во странски медиуми портпаролот на актерот, изјави “категорично ги отфрли сите наводи кои укажуваат на тоа дека на фотографијата е Руперт.”  Тоа е, според неговиот портпарол, некој кој го имитира или едноставноизгледа слично  како него. Портпаролот, исто така, укажа на фактот дека момчето на фотографијата има јасно дефинирани мускули на рацете, додека Руперт е познат по тоа дека е типичен “жгољавко“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi