Е ова е илузија :) Топ!

6 август, 20110
iluzijafr

Кога сопствените очи ве лажат, мора да се работи за илузија, а ова е дело на францускиот уметник Франсоа Абеланет. Уште една во низата илузии кои си поигруваат со нашиот мозок, а се наоѓа пред градското собрание во Париз.

Погледнете го видеото да видите за што точно се работи!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi