Е… вака се шверцува!!! Браво батка :)

27 август, 20110
Е… вака се шверцува!!! Браво батка :)

Ова видео е за сите оние кои немаат доволно пари или не сакаат да издвојат пари за авионска или автобуска карта.

Сите некогаш во животот сме го ускусиле неговото величество шверцот. Се кладиме дека барем еднаш во животот сте „заборавиле“ да платите карта.

Погледнете го начиот предлог за нов начин на шверц!!!

httpv://www.youtube.com/watch?v=AnUGcOtItmM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma