Еди Марфи: Не сум веќе магаре!

14 април, 20110
shrek-third

По четири повеќе од успешни филмови “Шрек”, Еди Марфи повеќе нема да го позајмува гласот на слаткото магаренце. Тој за прв пат го позајми гласот за магарето од цртаниот филм Шрек пред десет години, а потоа го стори истото уште три пати.

Доста ми е веќе од Шрек, несакам веќе да бидам магаре, низ смеа изјавил Марфи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi