Една девојка, а оркестар

6 мај, 20110
Една девојка, а оркестар

Познатото “one man show”, дефинитивно е потврдено, откако младата девојка од Тајван, ја шармираше целата YouTube публика со владеењето на три музички истовремено, а музиката е изненадувачки пријатна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi