Ефективна диета со мед

25 декември, 20110
fresh honey with honeycomb, spices and fruits

Ова е една многу лесна диета, која дозволува употреба на сите вообичаени продукити во најразлични комбинации. Треба да се прдржувате единствено само кон две основни правила на оваа диета – прво денот треба да ви започне и да ви заврши со медов раствор и второ вкупниот број на калории во текот на денот не смее да биде погелем од 1200 калории.

Медовиот разтвор се приготвува на следниов начин: една супена лажица мед се разтвора во 100 грама топла преварена вода и се додаваат неколку капки лимонов сок. Се пие наутро на празен стомак, еден час пред хранење и навечер пред легнување.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma