Египет по револуцијата во март 2011 година

3 мај, 20110
Египет по револуцијата во март 2011 година

Кратка снимка во вид на документарец од Marty Stalker за Египет по револуцијата и масовните демнонстрации кои се случија во март месец оваа година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi