Еми никогаш не пиела пред својата мајка!!!

5 ноември, 20110
Amy Winehouse's wax work unveiled

Починатата пејачка Ејми Вајнхаус, била алкохоличар и зависник, но сепак била и премногу добро воспитана и нејзините пороци никогаш не ги манифестирала пред својата мајка.
Ејми, кој почина од преголема доза на алкохол во нејзината крв, дури пет пати повисока од дозволеното, никогаш не конзумира алкохол пред нејзината мајка Џенис.

– Ејми се мразеше себеси кога беше пијана. Таа сакаше да има контрола над себе, но алкохолот тоа не и го дозволуваше. Можела и со недели да не пие, но потоа одеднаш целосно ќе се осакатеше. Ејми беше како мало девојче што не може да одолее а да не го стави прстот во вентилатор, иако знае дека тоа е опасно. Сепак, Ејми никогаш не пиеше пред мене, и кога ќе запалеше цигара секогаш ме прашуваше дали ми смета, изјавила Џенис мајката на Ејми Вајнхаус.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi