Фолк Фест Валандово 2-дел

10 август, 20110
valandovoooo

Во вториот дел од прилогот на убави песни од фестивалот Фолк Фест Валандово ќе продолжиме со нумерите од 80-тие години. Се надеваме дека ќе уживате во прекрасните ноти на македонскиот мелос, уживајте:

http://www.youtube.com/watch?v=gqwQOeJewHU&feature=player_detailpage#t=1s

http://www.youtube.com/watch?v=6FQsOrEMmAE&feature=player_detailpage#t=7s

http://www.youtube.com/watch?v=JyT1gmlVcM8&feature=player_detailpage#t=2s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort - Korsan taksi -

https://finandearth.com/