Француски “газ” бе:)))) Два пати добил на Лото и тоа по 3 милиони евра:))) “Шупак”:))

25 август, 20110
Be-safe-with-lottery-ticket

Еден Французин, кој во 1996 година, добил на лото, денешни 2,8 милиони евра, во вторникот презел чек на повеќе од три милиони евра кои ги добил на извлекување на 27-ми јули годинава!

“Јас сум роден под среќна ѕвезда”, изјави анонимниот победник во еден телефонски разговор за Франс прес, додавајќи дека од 1976 година, секогаш ги игра истите броеви.

Французинот е стар околу 50-тина години, изјавил дека првата добивка ја имал во април 1996 година, и изнесувала денешни 2,8 милиони евра, кои ги инвестирал во бизнис, додека со другата добивка ќе им обезбеди сигурна иднина на неговите деца.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi