Фризер кој не ви ја шиша, туку ви ја пали косата

20 април, 20110
Фризер кој не ви ја шиша, туку ви ја пали косата

Warren Lewis е светски познат фризер кој на своите клиенти им ја шиша косата со палење.  Со овој знат тој се занимава веќе 50 години и досега имал само една незгода, поради која биле виновни запаливите  хемикалии во косата на еден клинет за кој тој не бил предупреден.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi