Генијални идеи за ситниците од секојденивието

12 мај, 20110
01

Во свет кој е опседнат со секакви гаџети, уреди, апарати, понекогаш забораваме дека дизајнот не е резервиран и наменет само за веб сајтовите и модата, и дека зборот “пронајдок“ не е исклучиво врзан само со брзиот напредок на високата технологија.

Секојденвните ситници нудат незамислив потенцијал и простор за подобрување и развој, кои на прв поглед можеби и не се очигледни, бидејќи на изгледот на повеќето работи сме навикнати од самото раѓање, од чинии, витрини за книги, шишиња и други помагала кои функционираат на ист начин со децении и векови.

Во оваа глаерија можете да видите неколку забавни и генеијални подобрувања на секојдневните ситници.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi