Гладни дрвја кои јадат предмети

21 јуни, 20110
1

Никој не би очекувал дека дрвјата може да “јадат“ предмети, но овие слики се доказ за тоа. Без разлика дали станува збор за мотоцикл, велосипед, автомобил, сообраќајни знаци или надгробни споменици, некои дрвја “проголтуваат” се она штоќе се најде  пред нив. Повеќето од фотографиите се направени пред се во Америка, а потоа во Велика Британија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma