Го затворил синот во кутија

20 јуни, 20110
future race car driver

Дејвид Кнелсен од Боливија осум недели својот 21 годишен син го држел заклучен во мала дрвена кутија, за да го казни поради тоа што украл три кокошки.

Полицијата го открила младиот во подрумот во куќата, а кутијата во која се наоѓал била полна со перници и боца со урина. Таткото на власитите им рекол дека синот му е ментално болен и дека неговто казнување било неопходно. Медиумите пренеле дека ова семејство е дел од секта која целосно ја следи Библијата и избегнува употреба на нови технологии.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma