Гола скротувачка на китови

16 јуни, 20110
naslovnagolaskrotuvachka

Русинката Наталија Авсјенко, 36, е единствената жена која успешно ги скротува белите китови, во вода која е 10 степени под нулата. Таа знае дека белите китови не поднесуваат допир од неприроден материјал, па затоа Наталија влегува во водата потполно гола.

Китовите можат да го менуваат изразот на лицето, па Наталија ја има среќата да го види насмеаниот израз на овие мили огромни суштества.

Наталија воедно е и единствената која може да издржи толку долго во толку ладна вода. Инаку, обичен човек во толку ладна вода може да издржи најмногу пет минути, но таа со помош на посебни техники успева и до 10 минути и 40 секунди.

http://www.youtube.com/watch?v=_vHYx54NA4E&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma