Голем-непрактичен ???

13 август, 20110
sexy_man_on_the_beach_1600x1100

Зашто големиот пенис е непрактичен? Еве ги причините:

Оралниот секс не доаѓа во предвид, можеби само до половина, но мажите уживаат кога нивната партнерка за време орален секс оди до крај! Ако пенисот е преголем, мажот тогаш ќе биде лишен ова задоволство.

Преголемиот пенис кај вашата партнерка ќе предизвика повраќање и таа нема да се осмели да оди до крај.

Аналниот секс е многу потежок. Ние не велиме дека не е возможен аналениот секс , но сепак ќе биде болно и бавно, на крај мажот нема да биде задоволен. Тоа е далеку од завршено анално задоволство, кога анусот е рамномерно раширен како и кај вагината.

Големиот пенис кај вашиот партнер при анален секс многу боли. Особено е болно кога мажот сака да биде моќен, брз и енергичен. Ако станува збор за жена која и нема некое такво искуство, тогаш тешко дека ќе посака анален секс.

Грубоста е доведена во прашање. Ништо помалку нема да предизвика проблеми груба и длабока вагинална пенетрација, кога партнерот одеднаш ќе посака груби и диви потези, кога приливот на стратс и одговараат на жената.

Не заборавајте дека вагината е длабока само неколку сантиметри и затоа тешко може да се прилагоди на голем пенис.

Како што знаете, некои пози се подлабоки, што значи кога пенисот влегува длабоко во вагината ќе биде тешко и воопшто нема да биде практично. Таков партнер нема да биде во можност да ужива целосно во сексот, бидејќи самата помисла дека неговата сакана ќе ја боли, ќе му наштети на неговото уживање.

Затоа можеби некои пози нема да бидат во можност некогаш да се направат, бидејќи жената ќе ја оптеретува грубото искуство и стравот од болка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit