Голиот стомак хит ова лето!

3 август, 20110
gol stomak nas

Топот освен на плажа може да го носите во секојдневните кобинации со фармерки, сукњи…

Нормално за оние кои не се смели до таа мера, може да најдат и алтернатива. Затоа може да облечат маички кои се пократки, провидни, откриваат само еден дел од стомакот и слично. Ова лето трендот со голиот стомак беше забелеќан и кај холивудските ѕвезди кои имаа и што да покажат. Цврстите стомачни мускули и исончаното тело дојдоа до израз.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi