Google го гаси својот видео сервис

18 април, 20110
Google_Logo

Сервисот Google Videos, лансиран во 2005 година, официјално ќе престане да работи во петок 29 април. Сите корисници кои поставувале свои снимки на оваа адреса ќе можат да си ги превземат до 13 мај, кога инаку ќе бидат трајно избришани. Google овој сервис го лансираше пред шест години, а само по година дена веќе го купи Youtube, а во 2009 на својот сервис ја прекина услугата и можноста за ставање нови видео записи. Во изјавата поради исклучувањето на Google Videos, стои препорака за сите оние кои не се да преминат на Youtube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi