Google + веќе привлече 25 милиони корисници

4 август, 20110
googleplus

Социјалната мрежа Google+ само за месец дена од нејзиното лансирање, успеа да привлече 25 милиони корисници, објавила компанијата за истражување “Comscore”.

Сепак, останува доста за да го стигне конкурентот Facebook и неговите 700 милиони корисници, но претензиите на Google не се намалуваат.

Според предвидувањата, “ComScore”, бројот на посетителите на ” Google +” меѓу кои најмногу се од САД (шест милиони) може да се зголемува со по еден милион на ден.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi