Градници и нокти кога тие сакаат

12 јануари, 20110
work_stress

Судот одлучил во Германија дека шефовите можат да побараат од жените кои се вработени во нивните фирми да носат градници, па дури да им диктираат и колкава да им биде должината на ноктите. Исто така менаџерите на компанииите имаат право да бараат од машките работници да бидат уредни и секогаш со избричени бради. Судот во Келн пресуди дека со ова не се нанесува удар на личните човекови права.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi