Gwyneth Paltrow на гостување во шоуто на Chelsea Lately изненадила со својот речник

26 април, 20110
v

Gwyneth Paltrow во текот на гостувањето во шоуто на Chelsea Lately изненадила со својот речник кога својата баба ја нарекла п..ка.

Откако водителката напоменала дека нејзината баба била кучка и дека потекнува од Германија, глумицата одма возвратила дека и нејзината баба потекнува од Германија и дека била права п..ка.

Премногу ме мразеше и бараше начин по секоја цена да ме скара со мајками. Мора да била поприлично несреќна и лоша како и самиот ѓавол, изјавила глумицата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi