Хајди Клум ги соблече гаќичките пред јавноста

9 март, 20110
heidi-klum

На постоскаровската забава, која традиционално се случува секоја година во организација на Елтон Џон, Aids Foundation, Хајди Клум беше една од гостите кои даваа нешто свое.

Кога репортерот ја запрашал што таа ќе даде, таа погледнала во својата чанта која е била премала за да има нешто во неа, па се сетила дека може да даде нешто многу интимно. Така Хајди, 37, пред сите присутни ги соблекла своите гаќички и ги подарила на репортерот.

http://www.youtube.com/watch?v=TYNHwhDCGMk&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi